Achitex Minerva, insanlardan ve hikayelerden oluşan bir grup

⚪️Achitex Minerva Grup, uzun süredir rekabetçi tekstil pazarında faaliyet gösteriyor ve bu sektörde başarılı olmak için kalite, müşteri hizmetleri ve yenilikçiliğin şart olduğunu biliyor.

Bu nedenle şirket, bu talepleri karşılamak ve süreçlerinin çevresel etkisini azaltmak için her zaman araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmaktadır.

⚪️Achitex Minerva Grubun tekstil sektörü, iplikten baskıya, birincil ve ikincil eğirme ürünleri, haşıl, hazırlık, boyama ve apre yardımcıları, toz ve sıvı Chemantren boyalar, teknik tekstil dahil olmak üzere kumaş terbiye sürecinin her aşaması için eksiksiz bir ürün yelpazesi, sürekli ve parça baskı ürünleri sunmaktadır.

⚪️Serigrafi için kullanıma hazır patlar, su bazlı, Plastisol, PVC içermeyen mürekkepler gibi sonsuz sayıda baskı çözümü ve ayrıca, yeni ve yenilikçi bir deneyim için Dijital ve DTF mürekkeplerini sunmaktadır.

⚪️Tekstil uygulamaları için tasarlanan Achitex Minerva ürünlerinin çoğu Inditex listesinde yer almakta olup GOTS, Bluesign® ve ZDHC sertifikalarına sahiptir. Bu durum, şirketin sürdürülebilir ve çevre dostu ürünler üretme hedefini de göstermektedir.

➡️Ve ürün yelpazemiz tabiki bu kadarla bitmedi, ekstra tekstil dünyasını keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin⬅️